Papirnice Office&More podarile 13.000 šolskih zvezkov Slovenski karitas

list V: Dobrodelnost nas bogati Na:

Zbrani zvezki so namenjeni dobrodelni akciji POKLONI ZVEZEK in šolarjem iz socialno šibkih okolij.

Nakup šolskih zvezkov, potrebščin in delovnih zvezkov mnogim staršem predstavlja velik izziv, saj v poletnem času močno posežejo v družinski proračun, ki je v socialno šibkih družinah že tako močno okrnjen. Slovenska karitas z dobrodelno akcijo Pokloni zvezek že 13 let zapored nudi roko v pomoč prav tem družinam.

V podjetju Acron, d.o.o., smo že prepoznavni po raznovrstnih dobrodelnih akcijah, mnoge so postale že tradicionalne, med njimi Rišem/Pišem za prijatelja, Z barvicami do nasmeha, Darilo za prijatelja, Knjiga za prijatelja in druge. Biti dobrodelen je privilegij, saj v prvi vrsti bogati nas, ki dobrodelne akcije pripravljamo in darujemo po svojih močeh, udeležujejo se jih namreč tudi naši zaposleni.

Letos smo se tako že tretje leto zapored priključili s strani javnosti izjemno cenjeni dobrodelni akciji Pokloni zvezek v organizaciji Slovenske karitas. Tri mesece smo v naših poslovalnicah Office&More in Bags&More pozivali stranke, da podarijo črtaste šolske zvezke, katerih ceno smo za namen dobrodelne akcije znižali na vsega 1 evro. Ob zaključku akcije smo se razveselili izjemnega odziva, saj nam je uspelo zbrati neverjetnih 13.000 šolskih zvezkov, ki smo jih v tem tednu ponosno predali predstavnikom Slovenske karitas. 

 

Na fotografiji z leve: Joži Tonin, področna vodja papirnic Office&More, in Tina Naraglav, vodja marketinga in stikov z javnostmi Acron, d.o.o.; Peter Tomažič, generalni tajnik Slovenske karitas, in Jana Flajs, koordinatorka pri Slovenski karitas.

Zbrali smo zvezkov za zvrhano poln kombi!

Generalni tajnik Slovenske karitas Peter Tomažič je ob predaji dejal: »Akcija, ki se je pričela v maju, je tudi osveščevalne narave. S sporočili spodbuja k sočutju, medvrstniški solidarnosti in razumevanju razmer, v katerih živijo mnoge slovenske družine, katere stiske se žal zaradi koronavirusa še poglabljajo. Dobrodelni akciji Pokloni zvezek so se tudi letos že tretje leto zapored pridružile poslovalnice Office&More in Bags&More, v katerih se je zbralo več kot 13.000 zvezkov, skupno s slovenskimi šolami, šolarji in njihovimi starši pa 41.000. Slovenska karitas se zahvaljuje vsem otrokom, staršem, učiteljem, vzgojiteljem in vsem darovalcem.«

Komentarji

Ni komentarjev!

Napiši svoje mnenje

Nedelja Ponedeljek Torek Sreda Četrtek Petek Sobota Januar Februar Marec April Maj Junij Julij Avgust September Oktober November December
close Shopping Cart

New Account Register

Že imate račun?
Prijavite se Ali Ponastavi geslo