Avtorske pravice

S to spletno stranjo upravlja Acron d.o.o. Vsebine, objavljene na straneh spletne trgovine Acron so last podjetja Acron d.o.o. in se lahko uporabljajo le v nekomercialne namene, kjer pa morajo ohraniti vsa navedena opozorila o avtorskih pravicah in se torej ne smejo prepisovati, razmnoževati ali kako drugače razširjati.

Prav tako si Acron d.o.o. pridržuje pravico do sprememb vsebin.

Pridržki

Acron d.o.o. bo na svojih spletnih straneh zagotavljal točnost in ažurnost podatkov z vso skrbnostjo, vendar pa za njihovo točnost, celovitost, kot tudi za škodo, ki bi izhajala iz tega, ne prevzema nikakršne odgovornosti.

Acron d.o.o. tudi ne prevzema nobene odgovornosti v povezavi s posledicami, ki jih povzročijo informacije, vsebovane na tej spletni strani. Podjetje Acron d.o.o. ne prevzema nobene odgovornosti za morebitne viruse, ki bi se k uporabnikom prenesli s te spletne strani, in toplo priporoča, da se uporabniki pred nevarnostjo virusov ustrezno zavarujejo še pred prenosom informacij s te spletne strani.

Acron d.o.o. ni odgovoren za občasno nedelovanje strani, morebitno netočnost informacij in tudi ne za morebitno škodo nastalo zaradi uporabe netočnih ali nepopolnih informacij. Niti Acron d.o.o. niti katera koli druga pravna ali fizična oseba, ki je sodelovala pri nastanku in izdelavi teh spletnih strani, zato ne odgovarja za nobeno škodo, ki bi izhajala iz dostopa do, uporabe ali nemožnosti uporabe informacij na teh spletnih straneh ali za kakršne koli napake ali pomanjkljivosti v njihovi vsebini.

Pridružujemo si pravico, da uporabnike napotimo na druge strani svetovnega spleta in ne prevzemamo nikakršne odgovornosti za njihovo vsebino.

Za vse dodatne informacije in pooblastila se obrnite na:

Acron d.o.o.
Pameče 167
2380 Slovenj Gradec

Telefon:02/620 43 24

Osnovni podatki o ponudniku storitev spletne trgovine:

Dolgo ime PRS  ACRON trgovsko podjetje d.o.o.
Kratko ime PRS ACRON d.o.o.
Datum vpisa subjekta v sodni register 23.12.1991
Naslov  PAMEČE 167
Pošta 2380 SLOVENJ GRADEC
Matična številka 5561868000
Davčna številka SI 52653749
Davčni zavezanec Da
Pravno organizacijska oblika Družba z omejeno odgovornostjo d.o.o.
Srg Okrožno sodišče Slovenj Gradec
2010/18466

E-mail: info@go2school.com

Izdelava Acron d.o.o.

close Moja košarica

New Account Register

Že imate račun?
Prijavite se Ali Ponastavi geslo